Overslaan naar content

Ontdek de wereld van autoschade

Meld je aan en kom eens langs bij een vestiging bij jou in de buurt

Een gouden toekomst

Stap in de wereld van Möller Autoschade, waar talent wordt gesmeed voor een gouden toekomst! De autoschadebranche is verre van saai; met de opkomst van nieuwe automerken staan boeiende uitdagingen voor de deur. Deze veranderingen trekken niet alleen de aandacht van mensen binnen de branche, maar ook van frisse gezichten uit andere vakgebieden. Onze branche evolueert, en dat maakt het intrigerend.

junior schademanager

Wij leiden je op tot specialist 

Je zoekt een baan op de front office , hebt interesse in innovatie en je bent nieuwsgierig naar de wereld van autoschade.

Bij ons ontwikkel jij je tot de specialist van morgen

Ga je als Junior Schademanager bij ons aan de slag, dan leiden wij je intern op. Om ervoor te zorgen dat je stevig in je schoenen komt te staan, wordt een goede basis gelegd. Wij gaan er samen voor zorgen dat je wordt opgeleid tot schademanger, waarbij je zelfstandig leert calculeren. Ben je nieuwsgierig geworden naar wat de toekomst voor je in petto heeft?

We are better together

Naast hard werken houden wij ook van teambuilding. We organiseren leuke evenementen op groepsniveau met alle Möller collega's maar ook krijgen de vestigingen een eigen budget om leuke uitjes te organiseren. 

Dit is wat wij bieden

Toekomstbestendige loopbaan

Trainingen en opleidingen

Goede sfeer in een familiebedrijf

Uitstekende arbeidsvoorwaarden met zicht op een vast contract

Zekerheid van een professionele organisatie

Werken in een dynamische omgeving

Dit ben jij

Je bent een calculator met enige werkervaring en je hebt interesse in de nieuwste technologieën in de branche. Je bent handig met computers, hebt affiniteit met auto's en je wil je verder ontwikkelen op het gebied van de Front Office. Als persoon ben je leergierig en enthousiast, loyaal en creatief. Gaat dit over jou? Lees dan verder en ontdek hoe je eenvoudig en vrijblijvend kennis maakt met de wereld van Möller Autoschade. Meld je aan via deze pagina, en wij nemen contact met je op om een afspraak in te plannen bij jou in de buurt. Natuurlijk op een moment dat jou uitkomt. Samen stemmen we af wat het beste bij je past. Zo kun je even snel langslopen of juist een hele dag meelopen als jij dat prettig vindt. Heb je ervaring in deze functie?

Sinds 1979 liefde voor ons vak

Alfred Möller begon op zijn 17e jaar het bedrijf Möller Autoschade. Na het behalen van zijn diploma aan de IVA in Driebergen moest hij gaan werken. Eén ding wist hij zeker, zijn baan moest iets met auto’s te maken hebben. Hij is gaan solliciteren bij een autospuiterij en na 14 dagen werkzaam bij die spuiterij dacht hij het zelf beter te kunnen. Zo is Alfred 40 jaar geleden begonnen in een kippenschuur.

Vestigingen

Al onze locaties zijn gevestigd in Regio Rotterdam en Lansingerland

Vragen?

Wil je nog iets meer weten voordat je reageert? Neem dan gewoon eens contact op met Jolique. Zij kan je alles vertellen over het werken bij de vestigingen. Je kunt haar bellen, appen of mailen.

jolique@moller.info | +31629028460jolique möller