Overslaan naar content

Werken met een glimlach

Een goede werksfeer is essentieel voor een fijne werkomgeving. Want werken kan je overal. Je collega's zie je vaker dan je familie en vrienden dus moet het wel leuk met elkaar zijn.

Jouw carriére start hier

Onze club en werkzaamheden zijn enorm dynamisch. Werken in de autoschadebranche is daarom nooit saai. We verwelkomen continu nieuwe collega's en bieden meer dan alleen banen: we bieden carrières en alle trainingsmogelijkheden die daarbij komen kijken.

Yvo Bonte Operationeel manager

autoschadehersteller

Wij vinden het belangrijk dat je met plezier naar je werk gaat. Daarom organiseren wij meerdere events per jaar.

Jaarlijks vinden er twee evenementen plaats op groepsniveau en krijgt elke vestiging ook een eigen budget om activiteiten te organiseren.

Proef de sfeer!

Scroll door de foto's om een gevoel te krijgen bij onze organisatie. Met veel plezier bedenken wij de leukste activiteiten gericht op jong en oud. 

Cultuur

Naast dat we houden van hard werken maken wij graag verbinding met elkaar. Dat is onze kracht. Dat doen we niet alleen op bedrijfsuitjes maar ook op een vrijdagmiddagborrel of bij het koffieapparaat. Er is sprake van verbinding als het contact met de ander gebaseerd is op een gevoel van gelijkwaardigheid. Als er verbinding is tussen twee mensen, dan kan je altijd eerlijk, direct en open met elkaar zijn.

Kernwaarden

Eigenzinnig

Altijd onszelf, nooit hetzelfde. Met al meer dan 40 jaar ervaring proberen we onszelf altijd opnieuw uit te vinden in de branche.

Dienstverlenend

Optimaal vriendelijk, altijd aangenaam. Wij staan garant voor klantvriendelijk en serieus schadeherstel. Met volle aandacht voor de processen.

Innoverend

Durf te vernieuwen. We gaan mee met de toekomst en blijven investeren in kennis, gereedschappen en kunde.

Samen als familie

Eerlijk, direct, open. Door onze persoonlijke aanpak, behulpzaamheid en heldere communicatie behouden wij het familiegevoel.

Ludieke acties

Voor originele ideeën met een goede dosis humor zijn wij altijd te porren. Je kan het zo gek niet bedenken. 

Vrouwen in de automotive

Er werken nog steeds te weinig vrouwen in de autoschadebranche. Het goede nieuws is dat wij meer vrouwen hebben werken dan het landelijk gemiddelde. Onze dames werken op alle afdelingen binnen de organisatie en daar zijn we trots op.

Meer weten?

Je bent altijd welkom voor een rondleiding op één van de vestigingen. Stuur Jolique een appje of bel haar op +31629028460.