Overslaan naar content

Ontdek de wereld van autoschade

Meld je aan en kom eens langs bij een vestiging bij jou in de buurt

Stap in de toekomst van autoschade

Jij hebt ervaring op de Front Office. Je hebt interesse in innovatie en je bent nieuwsgierig naar de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van (elektrische) autotechniek. Gaat dit over jou? Lees dan verder en ontdek hoe je eenvoudig en vrijblijvend kennis maakt met de wereld van Möller Autoschade.

Wil jij de nieuwste modellen van dichtbij bekijken? 

Ben je benieuwd naar wat wij doen om je toekomstbestendig op te leiden? Of wil je alles weten over de gunstige arbeidsvoorwaarden die wij bieden?

Bij ons ontwikkel jij je tot de specialist van morgen

Ga je als Schademanager bij ons aan de slag, dan ga je onder andere werken voor high tech automerken dat voorop loopt in technologie en in de transitie naar elektrische auto's.  Een auto is inmiddels meer dan een auto. Het is een computer op wielen. Bijna zelfdenkend, en zelf rijdend. Met camera's, sensoren en veel techniek. Dat vereist een andere manier van scholing en benadering. Daarom investeren wij graag in opleidingen, coaching en de juiste inrichting. Dit doe je in een prettige werkomgeving waarbij de mens centraal staat. Er heerst een goede sfeer door het familiegevoel die wij overbrengen.

We are better together

Naast hard werken houden wij ook van teambuilding. We organiseren leuke evenementen op groepsniveau met alle Möller collega's maar ook krijgen de vestigingen een eigen budget om leuke uitjes te organiseren. 

Dit is wat wij bieden

Toekomstbestendige loopbaan

Trainingen en opleidingen

Goede sfeer in een familiebedrijf

Uitstekende arbeidsvoorwaarden met zicht op een vast contract

Zekerheid van een professionele organisatie

Werken in een dynamische omgeving

Dit ben jij

Je bent een calculator met enige werkervaring en je hebt interesse in de nieuwste technologieën in de branche. Je bent handig met computers, hebt affiniteit met auto's en je wil je verder ontwikkelen op het gebied van de Front Office. Als persoon ben je leergierig en enthousiast, loyaal en creatief. Gaat dit over jou? Lees dan verder en ontdek hoe je eenvoudig en vrijblijvend kennis maakt met de wereld van Möller Autoschade. Meld je aan via deze pagina, en wij nemen contact met je op om een afspraak in te plannen bij jou in de buurt. Natuurlijk op een moment dat jou uitkomt. Samen stemmen we af wat het beste bij je past. Zo kun je even snel langslopen of juist een hele dag meelopen als jij dat prettig vindt. Heb je nauwelijks ervaring in deze functie? Meld je dan aan als junior schademanager.

Sinds 1979 liefde voor ons vak

Alfred Möller begon op zijn 17e jaar het bedrijf Möller Autoschade. Na het behalen van zijn diploma aan de IVA in Driebergen moest hij gaan werken. Eén ding wist hij zeker, zijn baan moest iets met auto’s te maken hebben. Hij is gaan solliciteren bij een autospuiterij en na 14 dagen werkzaam bij die spuiterij dacht hij het zelf beter te kunnen. Zo is Alfred 40 jaar geleden begonnen in een kippenschuur.

Vestigingen

Al onze locaties zijn gevestigd in Regio Rotterdam en Lansingerland

Vragen?

Wil je nog iets meer weten voordat je reageert? Neem dan gewoon eens contact op met Jolique. Zij kan je alles vertellen over het werken bij de vestigingen. Je kunt haar bellen, appen of mailen.

jolique@moller.info | +31629028460jolique möller